auto poetsen amsterdam

Wiki Article

Schaam je je bijna als je wegrijdt? Wij polijsten je mercedes van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je auto geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de wonderbaarlijke glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitkomst. Met sterke middelen en de meeste liefde krijg je de Honda weer in glanzende staat terug. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze website. Binnenkort staat er dan weer een geweldig fonkelende automobiel voor je woning waar je een zalig gevoel van krijgt.

Zodra je in je Mazda stapt kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Spijtig, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die beschadigingen in je bolide af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je Fiat weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder verlichting van de straat? Dat je een tijdschrift aan het doornemen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er superieur uit? Met onze glascoating service gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, is dat niet de droom waar je met regelmaat aan zit te denken? Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een aparte beschermende laag over je bestaande autolak heen welke vele jaren blijft werken. Iets dat wel een must is, is dat de heilige koe eerst tot in de details gewassen moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een schone Mercedes wordt gezien.

Bovendien de binnenzijde van je voertuig kunnen we totaal reinigen zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo brandschoon of als je net de sleutels hebt gehad. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. Als je je neefje gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. De lederen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Renault lekker geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle onprettige geurtjes die in het interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten brandschoon. Neem als voorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Ook bestaat er een mogelijkheid om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw auto schoon kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je vriendin wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Ben je niet zo blij meer met je BMW vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Wij wassen je toyota van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Kia duf doet lijken komt door onweer, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Wij zetten ons volstrekt in zodat dat de volmaakte glans die je auto voorheen had weer terug komt. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Met alleen de betere producten voorhanden en de meeste liefde leveren we jouw bolide weer af. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze webpagina.
In volle pas komen bekende naar je toe om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast wel eens gebeurd, je rijd naar de verjaardag van je tante en voor je het weet heb je allemaal krasjes erbij door fijne steentjes. Een hele boel krassen in je lak die je liever niet ziet. Al die beschadigingen maken de kleur ook dof, het is wel eens mooier geweest. Om je auto dan weer volledig krasvrij te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je Renault weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Super mooi toch al die glanzende auto's die glimmen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt website de laklaag. Dit krijg je voor elkaar met glas-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw auto kan net zo puntgaaf worden. Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een aparte beschermende laag over je huidige lak heen welke enkele jaren blijft bestaan. Alvorens de glascoating op de heilige koe kan worden gepoetst behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel te laten zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone bolide boodschappen kan doen.

Wil je de binnenkant van je vierwieler laten vernieuwen zodat deze er weer spik en span uitziet? Niks van het interieur zien wij over het hoofd, de zetels en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten opknappen? Na verloop van tijd is de binnenzijde lang niet zo fris meer als in het begin. En wie wilt er nu genoegen nemen met een smerig interieur. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Fiat net nieuw had gekocht? Alle andere geuren die het interieur rijk is halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een totaal pakket kopen kan, dan maken we je bolide overal schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We zouden het voortreffelijk vinden als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je nichtje. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Report this wiki page